GROEPSRUIMTE

Groepsruimte D’n Hop met aparte keuken, douche, toilet en grote buitenruimte, biedt vele mogelijkheden om een lekker dagje te vertoeven voor familie of bedrijf. Daarnaast is er nog een extra ruimte van 36m2 die erbij betrokken kan worden. Heeft u een familiefeestje, zoekt u een workshopruimte, heeft u een presentatie, vergadering of zoekt u een ruimte voor teambuilding, wilt u een uitvoering geven met uw koor of zoekt u oefenruimte voor uw koor, het kan allemaal bij D’n Hop. De groepsruimte is naar wens in te richten: we kunnen de ruimte leeg maken als u de rust wilt voor b.v. een yogales maar we hebben ook voldoende tafels en stoelen voor een lezing of presentatie. Daarnaast hebben we hangtafels en barkrukken voor b.v. een familiedag.
Onze buitenruimte is ook in te richten zoals u dat wilt.
Met de Kampina om de hoek heeft u ook de mogelijkheid om de bossen in te gaan en langs de talrijke vennen te wandelen. Vanuit d’n Hop wandelt u binnen 10 minuten naar de Kampina.

Activiteiten
Er is een groot speelveld voor de kinderen en we hebben ook verschillende (kleine) activiteiten. Daarnaast kunnen we activiteiten organiseren voor grotere groepen zoals: De Hopland Games en Ik hou van Holland

Parkeren
Op ons terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Catering
U bent vrij om eten en drinken zelf te regelen maar als u wilt dan kunnen wij dat ook voor u doen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WIFI
Er is gratis wifi aanwezig

Prijzen
Voor de actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen: info@dnhop.nl of bel 06-29331523

D’n Hop
Luissel 19
5282 JD Boxtel

T   06-29331523
E   info@dnhop.nl