AGENDA

Van tijd tot tijd organiseren we zelf activiteiten bij D’n Hop omdat onze organisatiedrang nou eenmaal te groot is. Van een Pop-Up restaurant tot Rockband, we willen het allemaal proberen. Hieronder een greep uit de activiteiten die we gedaan hebben en de dingen die we nog gaan doen. Heb je zelf ideeën die je zou willen uitvoeren? Je kunt het altijd met ons bespreken. Vinden we leuk.

Live bij D'n Hop - Dries Bongaerts

26 AUGUSTUS 2022

Dries Bongaerts is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Muziek die balanceert tussen blues en folk met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder zoals hij zelf zegt. Zang, gitaar, mondharmonica en een niet te vermijden doorleefde maar warme stem.

Vrijdag 26 augustus speelt Dries live bij D’n Hop in een intieme setting. Bij een mooie, zwoele zomeravond zal het optreden buiten plaats vinden. Mocht het weer ons in de steek laten dan vindt het plaats op ons mooie binnenpodium. Wil je erbij zijn, stuur dan even een mailtje naar info@dnhop.nl. Wij kijken er naar uit!

 

Bric-a-Brac D'n Hop 2022

27 & 28 AUGUSTUS 2022

De Brocante Markt is niet meer weg te denken bij D’n Hop en we gaan dus ook weer een nieuwe markt organiseren. Dit keer willen we -naast de vertrouwde markt op zondag- op zaterdagavond een brocante by moonlight organiseren.
Vanaf 20.30 uur is er een live-optreden van de Boxtelse band Van Bakkus.
Op zondag wordt de markt muzikaal omlijst door optredens van “Encore”

Wil je er zelf met een kraam staan, neem dan even contact met ons op via info@dnhop.nl

WAT HEBBEN WE GEDAAN

Brocante markt-D'n Hop-Bric a Brac-2021
D'n Hop-Tonpraten-2020
D'n Hop-Countryavond
D'n Hop-Tonpraten-2019
D'n Hop-RockAroundDnHop
D'n Hop-BricABrac-2019
D'n Hop-Tonpraten-2018
D'n Hop-BricABrac-2018
D'n Hop-Gina-DrogeDoos
D'n Hop-Hopup Restaurant
D'n Hop-Elektriek Voor Vrouwen

D’n Hop
Luissel 19
5282 JD Boxtel

T   06-29331523
E   info@dnhop.nl