B&B HOPPAKEET

Heerlijk genieten op 12m2

RESERVEREN

We hadden al langer de wens om een pipowagen als B&B te hebben. In het coronajaar kwam het ervan en kochten we in september 2020 een oude schaftkeet in Schijndel, die jaren dienst heeft gedaan als kassawagen van het Pleinpop festival. Het was een mooi project om mee bezig te kunnen zijn.
We hebben samen alles (op het loodgieterswerk en elektra na) zelf gesloopt, opgebouwd en ingericht. Waar zouden we zijn zonder youtube 😉 Ook voor het waterdicht maken, betegelen en voegen draaiden we onze handen niet om en zie hier het resultaat van B&B HoppaKeet! Ze is vanaf nu te boeken als Bed & Breakfast en vakantiehuisje. En omdat we zo blij met haar zijn heeft ze zelfs haar eigen website gekregen: www.hoppakeet.nl

Op 12m2 beschik je over eigen douche, toilet en een keukenblok met koelkast, 2 pits elektrische kookplaat en oven. Daarnaast is er een bed dat 1.20 of 1.80 meter breed gemaakt kan worden. Als het bed 1.20 breed is heb je er ook nog een smal eenpersoons bed bij. Verder heb je een eigen tuin onder de fruitbomen. Hier mag je uiteraard van plukken als het fruit rijp is.

PRIJZEN & INFO

De prijs per overnachting in B&B HoppaKeet bedraagt €85,00 op basis van 2 personen. We verhuren onze B&B voor minimaal 2 overnachtingen.

Als je langer wilt verblijven of als er andere wensen zijn (b.v. het bijplaatsen van een tentje), neem dan even contact met ons op.

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW toeristenbelasting en schoonmaakkosten.
  • Het ontbijt verzorgen we in overleg tegen een meerprijs van €10,00 per persoon per nacht. Dit doen we in de vorm van een gevulde koelkast. Eigen ontbijt meenemen is natuurlijk ook helemaal prima, zeker als je hier langer verblijft
  • Verhuur fiets €10,00 per dag, verblijf je een week dan zijn ze gratis
  • De boeking is definitief als 50% van het te betalen bedrag voldaan is. Dit bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor aankomst over gemaakt te zijn. Het resterende bedrag kan op dag van aankomst betaald worden (via pinbetaling of betaalverzoek)
  • Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor aankomst, we zullen dan de volledige aanbetaling terug betalen. Na deze 7 dagen is de aanbetaling voor HoppaKeetje.
  • Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur (in overleg kan dit mogelijk eerder of later)

Inventaris:
Wifi, internet aansluiting, smart tv, 2 pits kookplaat, oven, koelkast, verwarming, servies, bestek, waterkoker, koffiemaker, föhn, beddengoed, handdoeken, theedoeken

Bed & Breakfast HoppaKeet is gelegen in het mooie Brabantse land tussen de boerderijen en weilanden en tegen natuurgebied De Kampina. Boxtel ligt centraal tussen de steden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven maar eigenlijk is het in onze eigen omgeving met de omliggende dorpen (zoals bijvoorbeeld Oisterwijk) al prachtig. Als je eenmaal in de tuin bij ons HoppaKeetje zit wil je misschien niet eens meer weg en kom je lekker tot rust met een boek en een glas wijn onder de fruitbomen. Of gewoon genietend van alles om je heen.

Tegenover D’n Hop is nog een actief melkveebedrijf. De boer begint vroeg en werkt soms lang door, zeker als er weer ingekuild moet worden. Over het algemeen is het heerlijk rustig vertoeven maar er kunnen dus momenten zijn dat het wat drukker is. Dat is het boerenleven en misschien mooi om dit eens mee te maken.

In de weekenden kan er bij D’n Hop een groep recreëren. Bij B&B HoppaKeet heb je een eigen tuin van ca. 100m2. Op zaterdag en zondag kunnen er in de middag en begin avond gasten van- en naar de parkeerplaats lopen. Je kunt verschillende plekjes in je eigen tuin creëren om lekker privé te zitten.

D’n Hop
Luissel 19
5282 JD Boxtel

NL
Presentatiepagina van bed en breakfast Pipowagen B&B HoppaKeet in Boxtel