BED & BREAKFAST

Onze Bed & Breakfast bestaat uit een studio met eigen keuken, douche en toilet. Er is een tweepersoons bed waar ook 2 eenpersoons bedden van te maken zijn. Daarnaast is er een slaapbank waar eventueel ook een tweepersoons bed van te maken is. In de keuken is een koelkast aanwezig, een 2 pits kookplaat (elektrisch), een combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker (koffie en thee kunt u gratis gebruiken). Verder kunt u gebruik maken van gratis wifi en er is een tv aanwezig. In overleg kunnen we een ontbijt verzorgen of we zorgen ervoor dat de koelkast gevuld is.

Buiten onze B&B heeft u een eigen terras waar u kunt genieten van de omgeving. Als u met de auto bent dan hebben we voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indien u langere tijd gebruik wil maken van B&B d’n Hop neem dan contact met ons op. Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Onze B&B biedt een fijne, rustige werkomgeving met uitstekend internet. Bovendien kunt u in onze groepsruimte terecht voor b.v. een presentatie of vergadering.

Prijzen
Maximaal 4 personen (2 volwassenen, 2 kinderen): 2 persoonsbed en 2 persoons slaapbank

Overnachting 2 personen: €70,00
Overnachting 1 persoon:€45,00
Overnachting kinderen tot 15 jaar: €15,00
Ontbijt: €7,50 pp

Mocht u een langere tijd willen verblijven, informeer dan naar de mogelijkheden via info@dnhop.nl of bel 06-29331523.

OMGEVING

Onze B&B ligt naast het prachtige natuurgebied De Kampina. Vanuit d’n Hop wandelt u hier binnen 10 minuten naar toe. Er zijn verschillende wandel en fietsroutes in De Kampina. Hier vindt u een overzicht van de routes maar ook in onze B&B vindt u verschillende routes. Ook binnen loopafstand ligt Kasteel Nemelaer, zeker de moeite van het bezichtigen waard. D’n Hop ligt centraal tussen de steden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Voor de gasten die meer reuring willen is er dus ook genoeg te beleven.
Andere attracties in de buurt zijn: De Efteling (25 min), Beekse Bergen (20 min), Drunense Duinen (20 min)