OVER ONS

D'n Hop-Over ons

Wij zijn Dorien en Ellis, trotse eigenaren van d’n Hop, Bed & Breakfast en dagrecreatie. Naast ons werk in de zorg hebben we hard gewerkt aan d’n Hop.
Het gebouw bestaat sinds 1979 en heeft tot 1997 dienst gedaan als boerenbedrijf. Daarna is het een paardenstal geworden maar met het vertrek van de laatste paarden in 2010 heeft het leeg gestaan. We zijn toen begonnen met het slopen van een gedeelte van de stallen en het gedeelte dat is blijven staan hebben we opgeknapt. Eén ruimte hebben we omgetoverd tot B&B met een eigen ingang en een uitzicht op het landschap. De grote ruimte is een groepsruimte geworden voor dagrecreatieve doeleinden en workshops. Ook deze ruimte heeft een eigen ingang en een grote buitenruimte.

D’n Hop ligt in Brabant, in het Boxtelse buitengebied. U kunt wandelen naar het natuurgebied de Kampina dat op een steenworp afstand ligt maar d’n Hop ligt ook centraal tussen de grotere steden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

We hebben d’n Hop vernoemd naar Marinus Habraken, de vader van Dorien. Door vrienden en bekenden werd hij “d’n Hop” genoemd en als eerbetoon hebben wij die naam aan ons bedrijf gegeven.

CONTACT
D’n Hop
Luissel 19
5282 JD Boxtel

T   06-29331523
E   info@dnhop.nl