D'n Hop groepsruimte

Groepsruimte

Onze ruime groepsruimte met aparte keuken, douche, toilet en grote buitenruimte, biedt vele mogelijkheden om een lekker dagje te vertoeven. Daarnaast is er nog een extra ruimte van 36m2 die erbij betrokken kan worden. Heeft u een familiefeestje, zoekt u een workshopruimte, heeft u een presentatie of zoekt u een ruimte voor teambuilding, wilt u een uitvoering geven met uw koor of zoekt u oefenruimte voor uw koor, het kan allemaal bij d’n Hop. De groepsruimte is naar wens in te richten: we kunnen de ruimte leeg maken als u de rust wil voor b.v. een yogales maar we hebben ook voldoende tafels en stoelen voor een lezing of presentatie. Daarnaast hebben we hangtafels en barkrukken voor b.v. een familiedag.

Onze buitenruimte is ook in te richten zoals u dat wil. Er is een groot speelveld voor de kinderen en we hebben ook verschillende (kleine) activiteiten voor de kinderen zoals zaklopen, touwtrekken, blik gooien, cricket, pingpong e.d.

Met de Kampina om de hoek heeft u ook de mogelijkheid om de bossen in te gaan en langs de talrijke vennen te wandelen. Vanuit d’n Hop wandelt u binnen 10 minuten naar de Kampina. Op ons terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De ruimte huurt u bij ons, drank en eten regelt u verder zelf. Natuurlijk kunnen wij u wel op weg helpen.

Terug naar boven